19/05/2024

Česká pošta se rozhodla přilákat nové klienty a potěšit stávající uživatele skvělou nabídkou. Pro měsíc duben připravila speciální slevovou akci, díky které je možné využívat službu “Balíkovna na adresu” za výrazně nižší cenu. Přesněji řečeno, zásilky nyní pošlete za pouhých 30 Kč, což je značný pokles oproti standardním cenám. Jaké jsou podmínky této akce a co všechno akce obnáší?

Atraktivní nabídka pro každého

Bez ohledu na to, zda jste již zkušeným uživatelem služeb České pošty, nebo teprve plánujete odeslat svůj první balík, nabídka se týká všech. Původní cena pro odeslání balíku službou “Balíkovna na adresu” činila 109 Kč pro registrované a 119 Kč pro neregistrované uživatele. Nyní však po celý duben platí jednotná cena 30 Kč pro všechny. Což představuje významnou úsporu.

Jak využít slevovou akci?

Chcete-li využít tohoto výhodného odeslání, stačí si stáhnout mobilní aplikaci Balíkovna na svůj telefon nebo se zaregistrovat přes webové stránky. Jakmile dokončíte registraci, můžete okamžitě začít využívat slevu. Lukáš Rampas, ředitel Balíkovny, zdůrazňuje, že služba “Balíkovna na adresu” je stále poměrně nová a tato akce má za cíl představit ji širšímu publiku.

Foto: Shutterstock

Neomezené množství s možností dobírky

Velkým plusem je, že počet balíků, které můžete v rámci této akce poslat, není nijak limitován. Každý balík musí být ale individuálně odbavený a zaplacený přes mobilní či webovou aplikaci. Navíc, sleva platí i pro zákazníky, kteří preferují platbu na dobírku, což je výhoda, kterou ocení mnoho lidí.

Srovnání s konkurencí

Pokud srovnáme ceny s konkurenční Zásilkovnou, je nabídka České pošty výrazně výhodnější. Zásilkovna nabízí odeslání balíku do pěti kilogramů na výdejní místo od 79 Kč a na adresu od 109 Kč. Balíky těžší než pět kilogramů, ale lehčí než patnáct kilogramů, pak vyjdou ještě dráž. Z tohoto pohledu je dubnová akce České pošty skutečně lákavá.

Dubnová akce od České pošty přichází v pravý čas, kdy mnoho z nás hledá způsoby, jak ušetřit. Využijte příležitosti poslat balík za mimořádně nízkou cenu a zjistěte, jak jednoduché a výhodné může být odesílání zásilek s moderními technologiemi a přizpůsobivými službami.

Foto: Shutterstock, zdroj: Balikovna, Ceskaposta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *