01/07/2024

Málokterý vztah v českém zábavním průmyslu vzbuzoval takový rozruch, jako když se dal dohromady umělec mnoha talentů Vojta Dyk s přední českou herečkou Tatianou Vilhelmovou. Vlastně by to nebylo zase tak kontroverzní spojení, jen kdyby tehdy Dykovi nebylo pouhých 26 let a nešel do chomoutu s o sedm let starší ženou, která měla navíc na krku dvě děti.

Vleklá krize

Mnozí na to už tehdy hleděli skepticky a viděli v tom jen určitý hvězdný úlet. Tento pohled se ale v žádném případě nepotvrdil. Tato dvojice vytvořila na dlouhou dobu jeden z nejstabilnějších párů českého showbusinessu, který je přelétavostí pověstný. Celé to ostatně trvá už dlouhých 11 let. Jenže teď se na obzoru objevují mráčky.

Podle deníku Aha je vztah Vilhelmové a Dyka ve velké krizi, která je navíc vleklá a nedaří se jí příliš vyřešit. Vše mělo začít hercovými zálety na divadle, kvůli kterému ostatně musel opustit scénu v Karlíně. Velké spekulace potom spustila temná slova Tatiany o tom, že svou budoucnost bude muset zvážit.

Teď jsem v depu a rozhoduji se, po jakých kolejích se vydám. Cítím, že je důležité věnovat se sama sobě. Je těžké si o tom povídat, ale zároveň mám pocit, že stačí naznačit a ženy vědí, co tím myslím,” nechala se slyšet herečka.

Tatiana Vilhelmová je jednou z nejoblíbenějších českých hereček. / Foto: Český rozhlas

Jak to celé zahrát?

Jak teď informoval server Naše hvězdy, problémy páru se spíše prohlubují. Je to přitom právě Vojta Dyk, který na vztahu nepracuje takovým způsobem, jak by asi měl. Naopak, nabírá na sebe stále více práce. Celé dny někde hraje, večer vystupuje a potom zrovna nepospíchá domů. To samozřejmě není ideální podhoubí.

Čtěte také: Vojta Dyk potvrdil vážnou nemoc manželky. Jejich vztah prošel zásadní změnou

Pro hvězdný pár je situace velmi složitá. Vždy si totiž hlídal své soukromí a například ho nikdy neventiloval na sociálních sítích, jakkoliv z toho mohl vyždímat miliony korun. Je docela možné, že teď se hraje o to, jakým způsobem a zda vůbec komunikovat nějaké problémy, případně rozvod. Ten by podle některých spekulací mohl proběhnout dokonce v utajení a následně by na veřejnosti vše jen vyšumělo, kdyby se oba začali ve společnosti objevovat samostatně.

Foto: Český rozhlas

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *