01/07/2024

Na televizi Nova se v posledních dnech dějí opravdu divoké věci. Zjevně zde probíhá určitá forma očisty od věcí, které příliš nefungují. Zrušeno bylo prý hned několik rozpracovaných projektů, což vedlo k tomu, že mnoho lidí přišlo o slíbenou práci.

Už to nebylo ono

Dále byl potom zrušen fungující pořad Víkendová Snídaně s Novou, což vedlo k velkému přeskupování moderátorů, ale také ke konci některých z nich, například Miluše Bittnerové, což její fanoušci příliš nechápou. Nikdo se k tomu nechce příliš vyjadřovat.

Změny ale stále nekončí. Teď se totiž udála opravdová pecka. Na Nově končí Gábina Partyšová, která je s touto televizní stanicí spjatá dlouhých 27 let. To je v této přelétavé době a časech bohaté konkurence, kdy hvězdy a hvězdičky korzují po jednotlivých televizích jako by se nechumelilo, zcela nevídané.

Partyšová na TV Nova začala jako obyčejná redaktorka, ale vypracovala se na moderátorku řady úspěšných pořadů. Aktuálně uváděla oblíbený pořad Život ve hvězdách a objevovala se také ve Snídani s Novou. Spolupráce se však už podle všeho vyčerpala.

Bylo to opravdu dlouhé

Ať už jsou důvody tohoto rozchodu jakékoliv, je to každopádně prezentováno jako rozhodnutí samotné Partyšové, která prý toužila po nových výzvách. “Mám ráda v životě přirozený vývoj. Ráda uzavírám životní etapy. V posledních pěti letech jsem toužila po profesní změně, která přišla před pár dny a díky které jsem se rozhodla ukončit spolupráci s TV Nova,” uvedla pro deník Blesk moderátorka.

Ta připomněla, že ve svých 19 letech začínala v této televizi ještě za ředitele Vladimíra Železného. Její růst přitom nebyl nikterak rychlý. Celých 7 let si musela řemeslo osahávat z redaktorské pozice. Následně moderovala Eso, ale třeba i Českého slavíka nebo Českou Miss. Mnozí ji mají spojenou také s pořadem Prásk.

Čtěte také: Slavná česká herečka je na mizině. Nemůže si dopřát ani dovolenou

Gabriela Partyšová však nezůstane dlouho bez práce. Nastupuje totiž do TV Praha jako kreativní ředitelka a moderátorka vlastního pořadu. Sama to prý vnímá jako kariérní postup, jakkoliv přestupuje z nejsledovanější televize na kanál, který prakticky nikdo nezná a nikdo se na něj nedívá. Ale třeba se to i s její pomocí podaří změnit.

Foto: TV Nova

7 názorů u článku “Po 27 letech končí na Nově její velká moderátorská hvězda

  1. A kdypak už konečně skončí ta plastová blondýna s velkou hubou na Nově?

  2. Milý Marku Dobiáši, mám dotaz. Jak se uzavírá životní etap? Rád se dám poučit.

  3. Následuji žádné tuzemské kanály, ty reklamy jsou tak otravné, že se to nedá.

  4. Partyšová si poradí, to je její vedlejší ” šolich”, ta balí pracháče ,to je hlavní příjem 🤣.Lucinka je stálice, ta má místo ošetřené a ” vyšlapané”🤔!!

  5. Vedení NOVY by se mělo zamyslet nad tím co divákům nabízí. Na Nově už není nic zajímavého,už to dávno není ta televize co v devadesátkách začínala. Divákovi nabízí dokola opakující se převzatou zábavu,strašné množství reklam a upoutávek,důležité informace ve zpravodajství odkazují na TN cz. Chtělo by to asi vyměnit vedení,a ubrat na nenažranosti.

  6. Souhlasím s Tomášem a rovněž se mi nelíbí odkazy na TN cz.. Když už něco nakousnete, proč to nesdelit divákům rovnou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *